Verdanov » Specials » Hotels nabij luchthavens

Hotelovernachtingen vinden in de buurt van luchthavens

Hotelovernachtingen vinden in de buurt van luchthavens Hotels nabij luchthavens nemen een bijzondere plaats in in de internationale hotelwereld. Hotels in de buurt van luchthavens gelegen trekken reizigers van allerlei slag aan, gaande van zakenmensen tot liefhebbers van citytrips. Ook vakantiegangers die ís ochtends vroeg het vliegtuig nemen naar een zonnige vakantiebestemming kiezen er vaak voor om een dag eerder al een kamer te reserveren en in de buurt van de luchthaven van vertrek te overnachten. Op die manier kan je tijd uitsparen en verloopt de overgang van dagelijkse sleur naar het vakantiegevoel wat vlotter. En ook omgekeerd geldt hetzelfde: na een lange vermoeiende vakantie kan het nuttig zijn om meteen na je vlucht eens lekker uit te blazen en uit te slapen in een hotelkamer vlakbij het vliegveld. In deze Special vind je info over de mogelijkheden om te overnachten in hotels nabij enkele Europese luchthavens waaronder Brussel (Zaventem), Düsseldorf en Milaan Malpensa.

Overnachten nabij luchthavens

Als je met het vliegtuig een leuke stad of een toeristische trekpleister wilt gaan bezoeken dan kan het zijn dat je op een luchthaven terechtkomt die een behoorlijke afstand van je bestemming gelegen is. Dit is onder meer het geval bij luchthavens die zich een eind buiten de stad bevinden, waardoor je behoorlijk wat tijd moet besteden aan verplaatsingen. Na een vermoeiende vliegreis kan zo een bijkomende verplaatsing gaan doorwegen op de fitheid van je lichaam en geest. Om die bijkomende vermoeidheid te vermijden kan je ervoor kiezen om meteen in de buurt van de luchthaven te overnachten in een hotel.

Hotelkamer nabij luchthaven

Na een lange vliegreis lekker uitslapen, met een fris gemoed opstaan en een stevig ontbijt nemen de volgende ochtend: het kan allemaal als je een extra nachtje in een hotelkamer opneemt in je reisschema. Het maakt je hele planning wat minder hectisch en het geeft je meer ruimte om je voor te bereiden op je vakantie. Ook op het einde van je vakantie kan je in de buurt van de luchthaven van aankomst overnachten: op die manier maak je de overgang van vakantie naar de dagelijkse sleur wat minder bruusk. Een andere mogelijkheid is dan weer om slechts één nachtje te reserveren in een hotel nabij een luchthaven, en daarna verder te trekken en dag per dag te kijken wat er op je af komt.

Vroeg op reis vertrekken

Een andere reden om dichtbij een luchthaven een hotelkamer te reserveren is omdat je de volgende ochtend vroeg op reis moet vertrekken. Je vlucht vertrekt bijvoorbeeld om 5u ís ochtends en je hebt het nadeel dat je woonplaats behoorlijk wat kilometers van de luchthaven van vertrek verwijderd is. Om wat tijd uit te sparen en niet voor dag en dauw te moeten opstaan kan je een kamer huren in een hotel in de buurt van de luchthaven. Tal van vakantiegangers die een nacht- of ochtendvlucht moeten nemen kiezen voor deze optie. Daarnaast zijn hotels nabij luchthavens ook erg gegeerd bij zakenmensen die het liefst zo weinig mogelijk tijd verliezen met verplaatsingen. In deze Special vind je info over enkele oerdegelijke en uitstekende hotels nabij enkele Europese luchthavens (onder andere Zaventem, Milaan Malpensa) waar je heerlijk kan overnachten.