Verdanov » Specials » Hurghada reizen

Info over vakantiebestemming Hurghada aan de Rode zee

Info over vakantiebestemming Hurghada aan de Rode zee Een reis ondernemen naar Hurghada is als het binnenstappen in een andere, fascinerende wereld. Een zonnig klimaat, een bruisende lokale cultuur en een indrukwekkende onderwaterwereld zijn maar enkele van de troeven van deze badplaats. Hurghada is uitgegroeid van een bescheiden vakantieoord naar een volwaardige toeristische topbestemming met tal van bekende hotels. Hotels en vakantiewoningen in Hurghada zijn een uitstekende uitvalsbasis voor duiktrips, jeepsafaris en luilekkervakanties. In deze Special een overzicht van wat de Egyptische badplaats Hurghada zoal te bieden heeft.

Hurghada: zonvakanties

Voor een goede zonvakantie waarbij zachte temperaturen gegarandeerd zijn kan je terecht in de Egyptische badplaats Hurghada. Hurghada is een toeristische trekpleister aan de kust van de Rode zee. Dit Egyptisch vakantieoord kan bogen op een uitstekende reputatie als het gaat om zon, zee en stranden. Strandvakanties in een van de vele uitstekende hotels worden dan ook alsmaar meer gegeerd bij westerse toeristen. En vooral wie houdt van de magnifieke onderwaterwereld van de Rode zee vindt in deze vakantiebestemming alles wat zijn hartje verlangt. Hurghada beschikt over een zacht en zonnig woestijnklimaat waarbij je vaak kan genieten van een zachte zeewind.

Klimaat Hurghada

De hete zomerse temperaturen, die op hun hoogtepunt rond de 35 graden liggen, worden dus vaak getemperd door een verkoelende zeebries. Om die reden wordt de temperatuur in Hurghada zelden of nooit broeierig en zweterig. De positieve eigenschappen van dit klimaat maken dat er heel wat zonnekloppers deze badplaats uitkiezen om eens lekker te luieren en te zonnebaden tijdens een welverdiende vakantie. In deze Special vind je alvast enkele nuttige tips om de voor jou geschikte hotelvakantie te vinden. Een hotelvakantie kan je boeken als onderdeel van een totaalpakket van je reisagentschap waarin ook je vlucht inbegrepen is.

Vakantiewoning

Maar je kan ook gewoon online een goedkoop vliegticket naar Hurghada zoeken en ter plekke een verblijfplaats zoeken. Sommige lastminutes zijn erg goedkoop waardoor je best wel wat geld kan uitsparen. Sommige mensen vinden het droge klimaat van Hurghada zo aangenaam dat ze er 's winters enkele maanden overwinteren in een vakantiewoning, ook al omwille van de voordelen voor de gezondheid. Enkelen onder hen, die vaak al jaren met plezier in Hurghada komen overwinteren, kiezen er uiteindelijk voor om te investeren in een vakantiewoning. In deze Hurghada-Special vind je de nodige info wat betreft goedkope vliegtickets en mogelijkheden om je vakantie door te brengen.