Verdanov » Specials » Parkeren luchthaven

Tips en info om je wagen te parkeren nabij luchthavens

Tips en info om je wagen te parkeren nabij luchthavens Goedkoop je wagen parkeren nabij het vliegveld kan behoorlijk wat rekenwerk vereisen doordat je verschillende aanbieders van luchthavenparkings met elkaar moet vergelijken. Voor parkeerplaatsen die verder van de ingang van de terminal gelegen zijn moet je doorgaans minder betalen, terwijl de prijs van een gereserveerde plaats "voor de deur" al vrij hoog kan oplopen. Welke tips kunnen van pas komen om je auto goedkoop te parkeren nabij de luchthaven en waar kan je prijzen van luchthavenparkings vergelijken?

Transport naar vliegveld

Het nemen van een vliegtuig is als het uit handen geven van verantwoordelijkheid. Je stapt het vliegtuig in en je hoeft zelf voor niets meer te zorgen. De piloten besturen het vliegtuig in de cockpit en het cabinepersoneel zorgt voor de service en de drankjes. Op zich hoef je je nergens zorgen om te maken en kan je je rustig voorbereiden op je vakantie of zakenreis. Toch brengt vliegen voor sommige mensen behoorlijk wat stress met zich mee. Vaak begint het al bij het vervoer naar de luchthaven, waarbij er al een hoop keuzes gemaakt moeten worden (Auto of openbaar vervoer? Hoelang op voorhand vertrekken? enz...).

Wagen parkeren bij de luchthaven

Wie ervoor kiest om met de wagen naar het vliegveld te komen, krijgt al meteen te maken met het afwegen van bijkomende zorgen. Als je met de wagen gaat moet je immers rekening houden met de drukte van het verkeer en met de tijdspanne die je nodig hebt om op het parkeerterrein van de luchthaven te geraken. Bovendien moet je rekening houden met onvoorziene omstandigheden zoals file, autopech of andere ongemakken. Eens je op de luchthaven bent geraakt heb je wel al meteen een zorg minder; voor de hele duur van de reis staat je wagen geparkeerd op een beveiligde luchthavenparking.

Prijzen luchthavenparkings vergelijken

Je auto parkeren bij de luchthaven is uiteraard niet gratis. Goedkoop parkeren nabij het vliegveld is wat iedereen wilt maar dat is niet altijd even makkelijk. In deze Special vind je info om de beste prijs voor parkeerplaatsen nabij luchthavens te vinden, aangevuld met tips om de prijzen van parkings te vergelijken. Officiële parkeerterreinen zullen duurder zijn dan privéparkeerplaatsen die iets verder gelegen zijn. Onder meer parkings nabij de luchthavens van Rotterdam The Hague Airport en het vliegveld van Eindhoven komen in deze Special aan bod.